"Bang you head against the stage, And metal takes its price, Bonded by blood!", Paul Baloff karjui aikoinaan Exoduksessa.

Pienenä sain käsiini veljeni Metallican kasetit ja muistan kuinka taianomaisia kappaleet Battery, Fight Fire With Fire ja Dyers Eve mm. olivat. Trash metal on minulle vieläkin tärkeä musiikkityyli, mitä tulee nykään liian vähän kuunneltua. Kun näin tämän tölkin Pien Shopissa, niin nappasi sen heti ostoskorini silmät kiiluen onnesta. Hetkellinen pienen pojan tapainen innostus oli löytynyt, Trash'em all!

Adroit Theory Brewing Company sijaitsee Purcellvillessä, joka on lähellä Washingtonin kaupunkia. Adroit Theoryllä on paljon etiketti-teemoissa synkkyyttä ja mukailee paljon Black Metal, Death Metal musiikistaki löytyviä aiheita. Ennen olen kyseiseltä panimolta juonut imperial stoutteja, nyt  hypätään ihan toiseen suuntaan. Laitetaan nyrkit pystyyn, tukka heilumaan ja helles lageria kurkkusta alas. Trash metal -bisse antaa tuplabasareillle 4,7 % lisää buustia.


Adroit Theory - Trash Metal


"Bang you head against the stage, And metal takes its price, Bonded by blood!", Paul Baloff karjui aikoinaan Exoduksessa ja tämän koodin on trash metallin tyyppien oodi. Avaa ponnari jos sinulla on tukkaa, vie lempi trash levysi soittimeen, korkkaa olut, moshaa!!!!! nyt mennää prkl!!!!
Ai trash ei ole sinun juttusi! No syö sitten vaikka muroja, heippa ja nähdään ensi kerralla.

Vaahto: Runsas, vaalea ja pieni kuplainen.

Väri: Vaalea ja kirkas. 

Tuoksu: Mallas ja puhdas.

Maku: Rapea, puhdas, olkea, mallasta, makeutta ja loppuun hento humalan puraisi.


Fiilis: Olut rullaa tarkasti ja varmasti eteenpäin kuin Lombardon tuplabasarit, lopussa se muistututta Trash Metallin aggressiivisuudestaan humalan lempeällä puraisulla. Oluen makeus hyväilee korvia kun James Hetfieldin ääniä konsanaan.


Mr. Olutämpäri.

Kommentit

Suositut tekstit