Sunnuntaisafkaa: Hunajainen Neipasinappi.
Nyt tehdään sinapinsiemenistä sinappia. Tässä reseptissä ei tarvitse keitellä mitään, liota vain sinapinsiemenet ja sur sur soseuta sauvasekoittimella.
Neipan hedelmällinen maku sopii loistavasti sinappiin. Tee tämä sinappi ja vie saunailtaan nautittavaksi makkaran kera, niin sinusta tulee legenda! Eiköhän kääritä hihat ja hommiin. 1,2,3 let's go!
Blogi on tehty yhteistyössä Talerockin kanssa.
Hunajainen Neipasinappi
Talerockin Neipa 2 dl
Sinapinsiemen 1 dl (3 Pussia, á 28 g kpl)
Omenaviinietikka 1 dl
Hunaja 2 rkl
Suolaa
Sinapinsiemen 1 dl (3 Pussia, á 28 g kpl)
Omenaviinietikka 1 dl
Hunaja 2 rkl
Suolaa
Laita astiaan sinapinsiemenet, Neipa ja omenaviinietikka.
Laita astiaan kansi tai peitä se kelmulla.
Anna sinapinsiementen turvota yön yli.
Lisää hunaja ja ripaus suolaa.
Soseuta.
Siirrä sinappi puhtaaseen astiaan. (Ilmatiiviissä astiassa sinappi säilyy pidempään.)
Älä säikähdä: sinappi on aluksi löysää, se asettuu muutaman tunnin sisään.
Voit nauttia sinappia vaikka heti, mutta suosittelen antaa makujen asettua yön yli.
Heippa!
Mr. Olutämpäri
Kommentit
Lähetä kommentti