Olutdrinkien tekoa Talerockilla.
"Tulisiko Neipasta hyvä mimosa?", näin me mietittiin Jussin kanssa ja siitähän se ajatus lähti. Ai mikä ajatus? No olutdrinkkien kokeilusessio.
Ryhdyin tuumasta toimeen ja pakkasin reppuun hieman mehuja, sitrushedelmiä ja shakerin, sitten suuntasin Talerockin panimolle. Olutvelho Jussi, joka vastaa Talerockin oluista, oli tuonut paikalle loput mitä tarvittiin drinkkeihin.
Talerockille on helppo mennä, hyppää junaan ja jää Ainolan juna-asemalla pois ja siitä noin reilu kilometrin kävelymatka panimolle.
Hauskaa meillä oli drinkkejä kehitellessä. Muutamia rohkeitakin kokeiluita mahtui joukkoon ja saatiin 2 reseptiäkin tehtyä. Mieleen jäi Kahvistout, viski ja kerma -drinkki ja Farm house ale, sitrus ja timjami -drinkki, jotka jäivät vielä kehitysvaiheeseen.
Talerockin oman olutvelho Jussin käsissä pysyy myös shakeri.
Herkullista Järvenpää Mulea tulossa.
Talerockin Neiposa
Drinkki sopii hyvin brunssille, juhliin alkumaljaksi tai vaikka palautusjuomaksi pyöräilyreissun jälkeen.
1 osa Appelsiinimehua (mieluiten tuoretta)
1 osa Neipa Vol 2
Kaada ensin Neipa ja sitten appelsiinimehu.
Tarjoile valkoviinilasista.
Tärkeää on että mehu ja olut on kylmää - jos drinkki on lämmin, laita muutama jääpala.
Järvenpää Mule
Loistava tapa päästä eroon viskin pullonpohjista.
Skottiviski 4 Cl
Puolikkaan limen mehu
Sokerisiirappi 4 Cl
Kesä Vehnä 3 DL
Angostura 3 tippaa
Minttua
Jäämurskaa, jos ei ole käytä jääpaloja
Kasaa järjestyksessä jäämurska, viski, limen mehu, sokerisiirappi, Angostura, Kesä vehnä ja minttu.
Sekoita lusikalla.
Tarjoile rosterimukista, niin tulee aito järvenpääläinen kokemus.
Blogi on tehty yhteistyössä https://talerock.fi/
Heippa!
Olutämpäri.
Kommentit
Lähetä kommentti