Nyt on pullakahvit kohdallaan.

Lappeenrantalainen Tuju on kerännyt hävikkipullat kaupoista ja mäskännyt ne tähän imperial stouttiin. Oluen kahvipavut tulee Lehmus Roasteryltä: Brasilialaisia kahvipapuja, jotka on kypsytetty konjakkitynnyrissä. Lisätään vielä soppaan kanelia ja kardemummaa, niin syntyy keitos, jolla kelpaa rehvastella. Tujun pullakahvi ei ole autoilevan valinta, koska siitä löytyy 9,4% voimaa. Kokemattoman sukat rupeavat pyörimään jaloissa näiden sumppien jälkeen.

                 Tuju - Lesoilu Pullakahvi Stout 


Päiväkahvin aika Tujun tyyliin:

Laita silmät kiinni, istu alas. Soiko päässäsi musiikki, aivan kuin mokkamainoksessa? Hyvä, jatketaan. Sieraimesi täyttyvät paahteisella ja kahvimaisella tuoksulla. Nyt voit avata silmät,
edessäsi on kuppi mustan väristä ihanaa imperial stouttia, jonka kruunaa beigen värinen ja kermainen vaahtokukka. Herkullisen näköistä, eikö? Maistetaanko? Ota kupista kulaus ja valmistaudu nautintoon: mallasta, karvautta, kahvia, kardemummaa, kermaista ja puuta, aah kyllä Tuju on hyvät pullakahvit tehnyt. Mitä sinä koit ja maistoit?

Tässä kyllä on pullakahvit minun makuuni. Aateloi tämä makunautinto vielä voisilmäpullalla, niin kyllä kelpaa  lesoilla. Suosittelen ostamaan, tämä löytyy Alkon valikoimista. Vaimo tämänkin oluen minulle toi, kiitos siitä.


Mr. Olutämpäri







 

Kommentit

Suositut tekstit