"The truth is out there", löytyiskö se pullon pohjalta, ruotsista?

Omnipollo on ruotsalainen yritys, joka tekee yhteistyötä maailman ympäri panimoiden kanssa. Zodiak on syntynyt yhteistyössä De Proefbrouwerij (Belgia) ja Brunswick Bierworks (Kanada) kanssa. Tässä American IPA:ssa on mustaa materiaa 6,2 % verran.
Aika etsiä vastauksia.

                                                            Zodiak - Omnipollo





He yrittävät peitellä sen olemassaoloa ja haluavat, että unohdan sen. Minä muistan sen kuin eilisen, sitä olutta en koskaan unohda. 
En voinut uskonut silmiäni, siellä se hehkui pienessä ruskeassa pullossa. Etiketti oli koristettu tähtitaivaalla, kuvilla muukalaisista ja muilla oudoilla kuvilla. Minun oli saatava selville, miltä tämä juoma maistuu. Olikohan se ulkoavaruudesta, minä mietin. Varmoin ottein käteni nappasi pullon ja korkkasin sen. Lasiin valui sameaa, kellertävää nestettä. Tuoppiin syntyi hento ja kuohkea vaahto päälle, se näytti herkulliselta. Nostin nestettä lähemmäksi nenääni, olut tuoksui humalaiselta ja hedelmäiseltä. Maistoin sitä, välittömästi tämän jälkeen ovi aukesi ja sieltä paistoi sokaiseva kirkas valo.
Seuraavana hetkenä herään kotoani sängyltäni kädessäni muistilappu, missä lukee: "humalaa, hedelmää, kevyt ja kuiva, ihan kuin muusta maailmasta. Trust no 1". 

Mehukas IPA, hyvä olut ufojen bongaukseen. Syökää tämän kanssa näkkileipää ja skågenia, ne on kans Ruotsista. I Want To Believe 

Mr. Olutämpäri





Kommentit

Suositut tekstit