"Huhuu, huhuu", Otus sieltä kaapista huutelee, aika lähteä etsimään sarvipöllöä. Jyväskylän suunnalla niitä kehittelee panimo Hiisi.

Otus -nimeä kantavassa olutpullossa komeilee sarvipöllö? (korjaa jos olen väärässä pöllön suhteen.)
Tämä neipa saa kotimaista twistiä rukiista - kyseessä on siis rye neipa. Otus hyökkää pikku jyrsijöihin kynsillään 6,2 % voimalla.

Hiisi - Otus

Uskokaa tai älkää, metsässä on keskellä yötä todella pimeää. Siellä yön kuninkaat hallitsevat metsää.
Siellä minä olin etsimässä yhtä niistä yön viisauksien tietäjistä. Kuu paistoi taivaalla, sen valon avulla kävelen pimeässä metsässä eteenpäin. "Huhuu, huhuu", ääni kuuluu, en vain kuule mistä se tulee. Kuulen siipien havinaa, missä se on? 
Otus lensi eteeni ja tiputti maahan pullon. Mitähän siinä mahtoi olla? Otin pullon käteeni "bisseä, nam", huudahdin innostuneena. Korkkasin pullon välittömästi auki, sieraimeni täytti hedelmäinen ja humailainen tuoksu. "Oi miten huumaava tuoksu", ajattelin. Laitoin pullon huulilleni ja ahnaasti otin siitä ison huikan. Suuni täyttyi humalan, katkeran, viljaisen ja pienen ananaksen makujen tanssista. "Oi miten mahtavaa", tokaisin äänen.  Nyt ymmärsin aavistuksen enemmän näitä hienoja yön petoja.  Siitä lähtien, kun yön tunteina kuulen "huhuu, huhuu", niin mietin sitä hetkeä kun tapasin Otuksen, ja mietin "oispa kaljaa."

Mehukas olut, sopii pöllöilyyn kuten ananasta pitsassa.

Mr. Olutämpäri



Kommentit

Suositut tekstit