"Noituutta", sanoi mies ennen kuin katosi. Peikkoja ja noitia, siitä on Englantilainen Wychwoodbrewery tehty. Astukaamme noituuden maailmaan.

Wychwoodbreweryn peikot ovat keitelleet mustan noidan, tällä porterilla on magiapisteitä 5 %.
Tämä mysteerinen lumousporter laittaa normaalin kuolevaisen järjen koetukselle.

Black Wych - Wychwoodbrewery.




Joka vuosi juurikin tähän aikaan olen joutunut kyseenalaistamaan mielenterveyteni, syksyn pimeys alkaa hiipimään sieluuni. Olen jo useamman vuoden varustautunut sen tuloon, onko aikani tullut nyt?

Kuulin naurua, olin lamaantunut huoneen nurkkaan, käperryin tiukemmin hakien suojaa. Olenko vihdoin tullut hulluksi?
Sydämeni jätti muutaman lyönnin välistä, kun huomasin huoneen toisessa nurkassa hahmon nauramassa.
Keräsin kaiken rohkeuteni. "Kyse on elämästä ja kuolemasta, nyt on toimittava", ajattelen. Nousin ylös, nappasin äkkiä takanreunalta hiilihangon, iskin tällä esineellä hahmoa kaikella voimalla mitä käsistäni lähtee, osuin kaulaan.
Olennon suusta alkoi valua valkoista, hieman harmahtavaa kermaista vaahtoa. Huoneen täytti hyvin paahteinen kahvimainen aromi, tuoksu oli niin huumava. Vaahto valui vieressä olevaan ämpäriin, kun vaahto asettautui, sen väri oli hyvin tumma. 
Tuoksu täällä oli niin hurmaava, että minun oli saatava maistaa sitä, mitä se olikaan. Laitoin huuleni ämpärin ympärille ja join ahnaasti siitä. Suuni täytyi paahteinen, kahvimainen, makea hieman kitkerä ja pehmeä makukokonaisuus, jossa jälkimakuna suuhun jäi pieni lakritsin aromi.  Romahdin laittialle, hysteerinen nauru täytti huoneen. "Noituutta", totesin peloissani, olin mustan noidan mysteerisen lumouksen vallassa, porterin vankina. 
Loppu on jäänyt paahteisten maltaiden ja huuruisten muistojen varjoon, kun juoksin pois siitä talosta, sinne en koskaan palaa.

Black Wych on noitamaisen karmaiseva portteri, kyllä tämä noita hommansa osaa. Olut sopii nautittavaksi hyvässä seurassa tai parhaassa seurassa ( eli yksin siis) Acid Wichiä kuunnellen.

Mr. Olutämpäri


Kommentit

Suositut tekstit