Sunnuntaisafkaa: Olutpuuro

 Olut tuo lisäryhtiä perinteiseen aamupuuroosi, hitaisiin viikonlopun aamuihin hiljalleen haudutettua kauraryyneistä tehtyä puuron nam! Nyt käytetään MK paalin mustakauraryynejä ja Talerockin Mustakaura Dark Alea. Oluen maltaat ovat saamaa mustakauraa kuin ryynitkin. 

Raaka-aineet:
Mustakauraryyni (ohraryyni käy myös) 2 dl
Mustakaura  dark ale 1 dl
vesi 1 dl
Maito 1 l
suola 

Valmistus:
Laita raaka-aineet kattilaan tai uuninkestävään vuokaan
Lämmitä 100 asteeseen
Hauduta puuroa yön yli uunissa



Nauti puuro esim. pähkinöiden ja voin kera




Sunnutaisafkaa on tehty yhteistyössä Talerock Brewing kanssa

Olutämpäri

Kommentit

  1. Itse olen keitellyt suoraan maltaista puuroa. Vaikka kaupan kaljamaltaista. Mutta Viking vehnämaltaista tulee maailman paras puuro, maistuu toffeelta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit