Avaruudesta tippunutta romua, miltähän se maistuu?

Paranormal Brewing Co. on göteborgilainen pienpanimo, jonka etikettitaide mukailee paranormaaleja teemoja. Todella hienoa tölkkitaidetta on heillä. Nyt on aika pistellä poskeen avaruusromua: Space Junk tripla fruited gose. Olut sisältää mm. 
yuzua, passionhedelmää, sitruunaa ja limeä. Tähtitaivaalle hän paistaa 4,7% voimalla. 

Paranormal Brewing Co. - Space Junk




Aurinko oli laskenut ja oli kuun vuoro loistaa taivaalla, olin lähtenyt kamerani kanssa ottamaan kuvaa kuusta. Ai miksi? No, minä pidän semmoista Olutkuvia-blogia, missä kuvaan oluita, ja nyt tarvitsin hienon kuvan kuusta uuteen blogijulkaisuun. Yhtäkkiä huomasin taivaalta tippuvan jotain, se tipahti nurmikolle jalkojeni juureen. Sen oli pakko tulla avaruudesta. "Se on todennäköisesti jotain romua esim. satelliitista", minä mietin. Katsoin tarkemmin ja innostuneesti totesin: "tämähän on olutta". Minulla sattui olemaan lasi mukana ja päätin avata oluen..

Kun tämän romun sihauttaa ja kaataa lasiin, niin se kuohauttaa runsaan vaahdon joka laskee välittömästi. 
Seuraavaksi tutkin taivaankappaleen tuoksua.
Vien lasin nenälle ja nuuhkaisen, sitrusta ja hedelmäisyyttä havaittavissa. Vesi herahtaa kielelle ja ahnaasti otan ison hörpyn oluesta: hapanta, sitrusta, limeä, suolaa ja kirpeyttä, nämä maut rupesivat tanssittamaan makunystyröitäni. "Taivaallista", totesin ja jatkoin matkaani.

Tämä olut on loistava vaihtoehto tuoremehulle. Maussa on mahtavaa suolasitruuna-fiilistä. Voisin kokeilla tätä olutta kalan ja tabbouleh-salaatin kera.



Mr. Olutämpäri.


Kommentit

Suositut tekstit