Onko sauna lämmin?

Takatalo & Tompuri on tilapanimo, jonka oluiden mallasohra, kaura ja vesi tulee omilta tiloilta Virolahdelta. Tilapanimon tekemisestä paistaa ylpeys viljelyyn ja oluen tekemiseen .mista laadukkaista raaka-aineista.  Panimo on voittanut lukuisia kilpailuita, esim. maisteluvuorossa oleva Kaski Kylmäsavulager on voittanut Suomen paras vaalea lager -palkinnon vuonna 2017 ja European Beer Challangessa kultaa vuonna 2019. Oluessa on käytetty savuleppää ja katajaa savustukseen ja savuista suhinaa olueeseen on syntynyt 5,0 %. Lähdetäänkö saunaan?

Kaski Kylmäsavu Lager - Takatalo & Tompuri 


"Tshhh", sanoo kiuas kun siihen heittää löylyä, kyllä näin on, ja sen ehkä tiesitkin? Varmaan myös tiedät miten nauttia saunakokemuksesta, mutta silti kerron sinulle miten sen voit tehdä:

1. Saunomisen jälkeen istu alas jäähdyttelemään saunomisen välissä tai jälkeen.

2. Ota leveä asento ja ihaile näkemääsi maisemaa.

3. Ota kylmä Kaski Kylmäsavulager ja korkkaa se, hyvä. Nyt voit halutessi kaataa lasiin oluen lasiin, itse tempaisen pullon suusta olusen kitusiin. 

4. Koe savun ihana aromi, joka leijailee sieramiisi oluesta.

5. Ota iso kulaus olutta, fiilistele ja löydä makuja: "Ahh tämä olut on kevyt, mietoa savuisuutta, mallasta ja paljon rakautta" - näin itse fiilistelin.

6. Jatka miten haluat


Tämä on loistava saunaolut, tällä tuot sähkösaunaankin pientä savufiilistä. Kokeile porsaan fileen, uusien perunoiden ja kasvisten kera tuomaan ateriaan "grillisoundia".  

Mr. Olutämpäri


Kommentit

Suositut tekstit