Maailma palaa, Gaia kostaa ja me vaan vedetään bisseä.

Gaia's Vengeance on espoolaisen Salama Brewingin panema olut yheistyössä espanjalaisen Animus brewingin kanssa. Käsittääkseni yhteistyö on hoidettu kokonaan etänä, koska korona - ylläri pylläri. Puhdasta vihaista koston kipinää löytyy 6%.

Otsonikerros vähenee ja ilmasto lämpenee, arktiset napapiirit sulaa ja vedenpinta nousee. Olemme itse aiheuttaneet oman tuhomme, emme ole pitänee huolta maailmasta. Maaemo on vihainen ja kostaa meille, aikamme on tullut. Siis kaada lasiin Gaian kosto. Tämä keltainen, samean kirkas neipa muodostaa valuessaan lasiin runsaan vaahdon, mikä laskeutuu nopeasti. Tämä titaanien ja jumalten äidin nimeä kantava neipa tuoksuu humalaiselta, sitruksiselta ja hieman kävyn tuoksua löytyy myös. Kun tämä maaemon nektari saavuttaa makunystyräsi, niin suussasi räjähtää makupommi KABOOM: hedelmäisyyttä, katkeroa, sitruunaa ja humalaa. Aika lepyttää Gaia tai loppumme on tullut!

Gain kosto on todella mehukas neipa. Tämän bissen kanssa kuuntele Aivolävistys - muovikukkia muovipuutarhaan. Koitetaanko miettiä mitä voitaisiin tehdä, että Gaia leppyisi, niin meillä olisi planeetta missä elää? 

Mr Olutämpäri 





Kommentit

Suositut tekstit