Oletko kuullut koskaan stromtrooperista joka on osunut blasterilla? En minäkään ole kuullut tai nähnyt, tässä ehkä syy.

Olen itse kova Tähtien sota -fani, niin kaikki, mikä liittyy kyseiseen aiheeseen, kiinnostaa minua. 
St Peters Brewery mainostaa itseään alkuperäisenä englantilasena käsityöolut panimona, eli klassista englantilaista osaamista on odotuksissa. Tähän galaktiseen pale aleen on voimaa kerääntynyt 4,2%

St. Peters Brewery - The Original Stormtrooper Galactic Pale Ale




Oli kuuma päivä Mos Eisleyllä kuten aina. Koko päivä ollaan taas partioitu, ei havaintoakaan kapinaliiton jäsenistä. "Täällä me vaan hiekkakasoja partioidaan, kun muut ovat hienoissa tähtihävittäjissä elämässä hienoa elämää, prkl. Ei varmaan löydy niitä droideja, joita pitäisi etsiä. Täällä ei koskaan tapahdu mitään", sanoin toiselle kohtalotoverilleni. "Relaa, kohta päästään vetää börstaa", sanoi kollegani, se kyllä piristi mieltäni. 
Huomasimme, että Mos Eisleyyn saapui kiituri. Siinä oli nuori poika, hupullinen hahmo ja kaksi droidia. Pysäytimme aluksen, aloitimme kyselemään millä asialla he ovat. "Nämä eivät ole etsimänne droidit", sanoi hupullinen hahmo meille. "Nämä eivät ole droidit mitä etsimme", totesin. "Jatkaa, jatkaa", minä lähetin muukalaiset eteen päin. Nyt oli vuoro ohi, ja aika lähteä kaljalle, baariin siis.
 Baarissa pöytään tilasimme luonnollisesti The Original Stormtrooper Galactic Pale Alea. Olut tuoksui maltaiselta ja tuopista oli valkoinen herkullinen vaahtokukka päällä. Otimme isot kulauksen olutta naamariin - olimmehan sen ansainneet. Aah, mikä maku täytti suuni katkeroa, mallasta ja hieman hedelmäisyyttä. Tavallinen päivä Mos Eisleyllä, vai oliko?

The Original Stormtrooper Galactic Pale Ale on hyvin perusvarmaa suorittamista. Toimii loistavasti Tatooinen kuumiin päiviin tai kuolemantähden taistelujen jälkeen nautittavaksi. 

Mr. Olutämpäri




Kommentit

Suositut tekstit